Jumbo

Werken bij Jumbo

PROJECT
Integrale boomerang campagne Jumbo

KLANT
Monkeys & Bananas / Jumbo

WAT HEBBEN WE GEDAAN
Creatief concept, filmproductie, animatie

CASE
Jumbo Supermarkten groeit snel, heel snel. Na diverse overnames is deze supermarktketen uitgegroeid tot de op één na grootste supermarkt van Nederland.  Daarom wordt er door Jumbo gezocht naar personeel. Héél veel personeel. Voor diverse campagnes, zowel op landelijk als filiaalniveau, werken zij samen met Monkeys & Bananas. Zij zijn een van onze partners. Samen hebben we het concept bedacht en deze campagne gerealiseerd.

UITWERKING
Het personeel bij Jumbo is súper divers. Werken voor Jumbo B.V. is veel meer dan alleen vakken vullen of achter de kassa zitten. Om dat duidelijk te maken hebben wij niet gewoon de banen en bijbaantjes die Jumbo biedt in beeld gebracht, maar juist alle toffe momenten die je op je werkdag kunt meemaken. In de uitwerking hebben we gekozen voor een boomerang-video in combinatie met animatie.

Wat past het beste bij jouw verhaal? Alles begint met een goed plan. Neem snel en vrijblijvend contact op met een van onze creatieve ganzen, dan gaan we samen kijken hoe we mooie dingen kunnen maken. Klinkt als een goed plan, toch?