Skip to main content

Sound design

Goed geluid wordt vaak onderschat, maar is enorm belangrijk. Of het nou muziek op maat is, opvallende sound effects of subtiele soundscapes zijn. Ze versterken het beeld en wekken alles tot leven. Van een scheetje (ja, serieus, kijk maar hier) tot grootse ontploffingen. Dit is een van onze specialiteiten. In onze in-house studio produceren en componeren we alles wat je maar kunt bedenken.

Ook het opnemen van voice-overs is een mogelijkheid. Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele stemmen die we kunnen inschakelen om jou verhaal te vertellen. Maar.. Heb jij zelf of ken jij iemand met een gouden keeltje? Misschien sta jij dan binnenkort wel achter de microfoon in onze studio!

Hoe klinkt dat?

De mogelijkheden

1
Voice-over: de stem en die jouw (merk)verhaal vertelt. Van het schrijven, tot het coachen, tot de realisatie van de voice-over.
2
Sound design: geluiden op maat voor jouw film, commercial, animatie of radio reclame.
3
Radio reclames: van A tot Z. Opname van de stem, ondersteunende muziek en effecten tot het masteren.
4
Sound logo of audio logo: een onderscheidende korte melodie of type geluid dat je grafische of geanimeerde logo versterkt.
5
Speciale studioruimte welke akoestisch 100% geschikt is voor het opnemen, editen en componeren van alles op het gebied van muziek en geluid. Keertje komen kijken? De koffie staat klaar!

Wat past het beste bij jouw verhaal? Alles begint met een goed plan. Neem snel en vrijblijvend contact op met een van onze creatieve ganzen, dan gaan we samen kijken hoe we mooie dingen kunnen maken. Klinkt als een goed plan, toch?