Skip to main content

Video

Beeld wat raakt en een verhaal dat je goosebumps bezorgt. Van Instagram tot website. Van digitale abri tot narrowcasting beeldschermen. Alle formaten en overal. Wij maken het.

Op dit moment bestaat ongeveer 80% van het internetverkeer uit online video. Anno 2020 kun je dus niet meer zonder. Met bewegend beeld geven we bedrijven een gezicht, brengen we merken tot leven en wekken we interesse op bij (potentiële) klanten. Maar hoe dan precies?

Dat hangt af van je verhaal en natuurlijk aan wie je dat verhaal wil vertellen. Maar hoe vertel je jouw verhaal het beste? Hoe val je op tussen al die andere content? En hoe behaal je jouw (marketing)doelen? We drinken graag een keer een bak koffie en denken met je mee.

Er zijn onwijs veel soorten video en manieren waarop we film in kunnen zetten voor jou verhaal.

SOORTEN VIDEO

Bedrijfsfilm of corporate video

Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van jouw bedrijf, laat zien wat je in huis hebt en trekt (potentiële) klanten of werknemers aan.

DNA-film of brand video

Waar staat jouw bedrijf voor? De kern van je bedrijf gevat in een beeldend verhaal dat anderen inspireert en het gevoel wat daarbij hoort overbrengt.

HR-marketing video

Op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf? Breng het in beeld! Een super effectieve manier om je bedrijf of functie te presenteren bij je doelgroep.

Campagne film

Een campagne zonder goede campagnefilm, vinden wij geen campagne. Wij denken graag met je mee hoe je jouw (marketing)doelen zo effectief mogelijk kunt bereiken.

Social media content

In de wereld van nu is het soms lastig opvallen op social media. Hoe doe je dat nou? En hoe zorg je ervoor dat jij gezien word? Het antwoord is creatieve, opvallende content die je doelgroep aanspreekt. Creativiteit genoeg hier. Tot snel?

Productvideo

Product verkopen? Consumenten kopen bijna twee keer zo snel een product als ze hiervan een video hebben gezien.

Wat past het beste bij jouw verhaal? Alles begint met een goed plan. Neem snel en vrijblijvend contact op met een van onze creatieve ganzen, dan gaan we samen kijken hoe we mooie dingen kunnen maken. Klinkt als een goed plan, toch?