Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Mannen en vrouwen van staal

PROJECT
Complete content/beeldbank realiseren

WAT HEBBEN WE GEDAAN
Creatief concept, productie, film, fotografie, animatie, sound design, voice-over

CASE
Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Iets waar Lemon Goose zich in kan vinden. Alleen bouwen wij merken en Jos Vrolijk is gespecialiseerd in écht bouwen of verbouwen. Met name in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om zich beter te kunnen onderscheiden hebben ze in 2017 de overstap gemaakt als onderdeel van de Vrolijk Groep naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Dit was de een van de redenen om het “nieuwe” bedrijf in beeld te brengen en te laten zien waar Bouwbedrijf Jos Vrolijk voor staat. Dit heeft Lemon Goose gedaan met deze bedrijfsfilm.

UITWERKING
In een bedrijfsfilm
moet natuurlijk naar voren komen wat je kernwaarden zijn. Maar vooral wat de drijvende kracht is binnen je bedrijf. In dit geval: het personeel. De mannen en vrouwen van staal. Degenen die elke dag opnieuw de beste versie van zichzelf willen zijn. Op deze manier worden elke dag samen fantastisch projecten gerealiseerd. Samen met team marketing en de directie van Bouwbedrijf Jos Vrolijk hebben we creatief invulling gegeven aan het concept. We hebben het verhaal en meerdere toffe video’s gemaakt: de bedrijfsfilm, een film over het personeel, vacature video’s, fotografie en stills.

Wat past het beste bij jouw verhaal? Alles begint met een goed plan. Neem snel en vrijblijvend contact op met een van onze creatieve ganzen, dan gaan we samen kijken hoe we mooie dingen kunnen maken. Klinkt als een goed plan, toch?