Buttler

Alle billen willen Buttler

UITWERKING
In deze campagne hebben we de doelgroepen van Buttler, de uiteindelijke consument, centraal gesteld. Jong, oud, man, vrouw. Daarnaast hebben we nog een aantal leuke inhakers verzonnen. Doormiddel van een merkwaardig openingsshot, goede voice-over en duidelijke patroon in elke video stippen we alle benoemde case punten aan.

De uiteindelijk verspreiding door middel van online advertenties op diverse kanalen, out of home reclame (welke bizar goed heeft gepresteerd vergeleken met gemiddelde campagnes) en alle andere online en offline uitingen was deze campagne een daverend succes en zijn inmiddels meer dan 1.000.000 consumenten bereikt. Hierbij een selectie van het eindresultaat.

Meer weten over Buttler en alle voordelen? Kijk op: www.buttler.shop

PROJECT
Complete beeld(bank) voor mediacampagne realiseren

KLANT
Buttler

WAT HEBBEN WE GEDAAN
Creatieve concept, filmproductie, productfotografie, montage, voice-over en sound design

CASE
Buttler is het meest verfrissende merk in toiletartikelenland. Dat vonden wij wel wat! Deze innovatieve start-up heeft de missie om je toiletbezoek aangenamer, hygiënischer en stijlvoller te maken. Want zeg nou zelf: veertjes, puppy’s of beertjes, die kennen we nu wel. Tijd voor een toiletrevolutie. Buttler toiletpapierspray en de bijbehorende wasstraat zijn het eerste bewijs van hun drang naar innovatie en ambitie.

De Buttler toiletpapierspray en de bijbehorende wasstraat zijn eind 2019 officieel gelanceerd. Hiervoor is een complete mediacampagne opgezet, waar film, zowel online als offline, een grote rol speelden. Samen met nul tot honderd, die de complete marketing voor Buttler verzorgen, zijn we aan de slag gegaan om dit te realiseren. Doel was om naamsbekendheid te generen en Buttler te presenteren bij het grote publiek. Daarom moest het opvallen, aandacht trekken en deze vasthouden. Daarnaast moesten ook de USP’s en het gebruik van Buttler toiletpapierspray duidelijk worden.

Wat past het beste bij jouw verhaal? Alles begint met een goed plan. Neem snel en vrijblijvend contact op met een van onze creatieve ganzen, dan gaan we samen kijken hoe we mooie dingen kunnen maken. Klinkt als een goed plan, toch?